Profielfoto zorgverlener Claire Bergsma - Albers
Mevr.

C.Y.M. (Claire) Albers

Verpleegkundig specialist
BIG-nummer

Een verpleegkundig specialist (VS) combineert verpleegkundige en medische taken in de zorg voor patiënten. Meer algemene informatie vindt u op de pagina 'Verpleegkundig specialist'.

De verpleegkundig specialist speelt een belangrijke rol in uw behandeltraject. Hij/zij is gedurende het behandeltraject uw vaste aanspreekpunt. De verpleegkundig specialist geeft u uitgebreide informatie over de diagnose, de behandeling en het behandeltraject en probeert al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer

Achter de schermen zorgt de verpleegkundig specialist ervoor dat uw behandeltraject binnen de gestelde termijn wordt doorlopen. Ook voorziet hij/zij uw huisarts van actuele informatie rondom uw diagnose en behandeling. De verpleegkundig specialist begeleidt u gedurende uw behandeltraject.

De verpleegkundig specialist is ook betrokken bij uw nazorg. Is het nodig om fysiek te trainen om de vermoeidheid te verminderen? Of wilt u ervaringen delen met lotgenoten? Dan kunt u terecht bij de verpleegkundig specialist.

Door zijn/haar ervaring weet de verpleegkundig specialist wat u meemaakt en denkt mee in wat de beste zorg voor u betekent. 'Zorg en advies op maat' staat hoog op de agenda.

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Borstkankerzorg, Gynaecologie, Urologie

Mijn opleiding

2011
Master Advanced Nursing Practice aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
2009
Oncologie opleiding voor verpleegkundigen in Nijmegen
2003
HBO-V Duaal aan de Haagsche Hogeschool
2001
Gezondheidsvoorlichting, certificaat behaald
1997-2001
HBO lerarenopleiding Gezondheidskunde/Verzorging in Utrecht

Bijzonderheden

Lid van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) verpleegkundig specialisten
Laatste revisie: 12 augustus 2021 - 20:28