Zesde racerunner voor ATLENT

Dankzij een belangrijke gift van de Pasman Stichting kon er in 2014 een zesde racerunner worden aangeschaft voor Kinderexpertisecentrum ATLENT. De racerunners worden gebruikt tijdens de gymles en voor revalidatiedoeleinden, waardoor de conditie van de kinderen verbeterd wordt.

ATLENT

Het Kinderexpertisecentrum ATLENT is er voor kinderen en jong-volwassenen in de leefijd van 0 tot 21 jaar met een lichamelijke en/of meervoudige beperking of langdurige ziekte. ATLENT biedt onderwijs, revalidatiezorg, dagbesteding, arbeidstoeleiding en opvang onder één dak. Alle aandacht is er op gericht om kinderen en jong-volwassenen met een beperking zoveel mogelijk mee te laten doen in de maatschappij.

Pasman Stichting

De Pasman Stichting is een charitatief fonds, op 21 oktober 2008 opgericht uit de nalatenschap van de heer Jan Pasman. Jan Pasman was een succesvol zakenman, met name op het gebied van de paardensport. Hij stond vooral bekend als een warmvoelend mens die vaak anoniem goede doelen steunde. De Jan Pasman Stichting steunt met name projecten op het gebied van geestelijk en lichamelijk welzijn.

Code VRIEND-062
Laatste revisie: 9 oktober 2019 - 16:30