Verpleegkundige loopbaanreis!

  • Vacaturenummer: 62
  • Aantal uren: in overleg
  • Duur: in overleg

Bedrijfsprofiel

Plan in overleg met ons je eigen loopbaan in ons ziekenhuis. Zo krijg jij díe specialistische ervaring waar jij behoefte aan hebt en die past bij jouw ambitie!

Ben jij degene die zich wil specialiseren of breed ontwikkelen? Organiseer dan je eigen loopbaanreis!

We gaan graag met jou in gesprek over hoe jouw loopbaanreis eruit zal zien. Als verpleegkundige krijg je de mogelijkheid om breed te leren en ontwikkelen en/ of te specialiseren:

  • Verdiepen in verschillende specialisaties
  • Oriënteren op beschouwend of snijdend
  • Ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten
  • Verdieping van klinische expertise
  • Multidisciplinaire samenwerking in en buiten het ziekenhuis

Stel samen met ons jouw reis samen! Er is geen vooraf vastgesteld pad. Jij bent in de regie en samen met jou kijken we naar wat de mogelijkheden voor jou zijn. Je wordt in contact gebracht met de leidinggevende van het specialisme waar jij ervaring wilt opdoen of waar jij je persoonlijke groei kunt doormaken. In een ambitiegesprek verdiepen we ons in de vraag welk specialisme bij je past en welke overwegingen je maakt; of je wilt specialiseren of juist breed wilt oriënteren. Of je hebt weinig ziekenhuis ervaring en wilt in gesprek over ‘Hoe in te werken in het ziekenhuis’ ?

We onderzoeken graag samen met jou welke reis voor jou passend is. Waarom? Gewoon, omdat jij ertoe doet!

De functie

De verpleegafdelingen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn volop in beweging met onder andere  positieve gezondheid, eigen regie van de patiënt, zorg in de laatste jaren, (ont)regel de zorg, vitaliteit van medewerkers. Dit zorgt voor een werkomgeving waar beroep wordt gedaan op het nemen van verantwoordelijkheid en professionaliteit. De verpleegkundigen hebben hierin een regisserende rol en werken evidence based. Kernwoorden zijn: excellente zorg, acute opvang, scala aan technische vaardigheden, zelfstandigheid, creativiteit, gevoel voor humor, persoonlijk leiderschap, cultuurdrager, professionaliteit en vooral ook passie.

Verpleegkundigen op waarde geschat

In het JBZ is de praktijk zodanig vormgegeven dat een onderscheid tussen een mbo-opleiding en hbo-opleiding ook echt in de praktijk merkbaar is. De verpleegkundigen worden ieder op waarde geschat en hebben ieder een goed uitgewerkt hbo of mbo profiel met een bijbehorende functieomschrijving en inschaling.

Het profiel

Je hebt de opleiding tot verpleegkundige afgerond op mbo of hbo niveau. Je staat open om te leren en jezelf te ontwikkelen en draagt ook graag bij aan ontwikkeling van anderen. Het geven en ontvangen van feedback vind je vanzelfsprekend. Je hebt een positieve instelling en bent communicatief sterk. Je staat stevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise. Je bent een teamplayer op alle niveaus!

Wij bieden

Loopbaanpaden die je aanzetten om te blijven leren en ontwikkelen. Afhankelijk van de functie die je gaat vervullen zal inschaling plaats vinden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan van der Ven, adviseur P&O (073) 553 3939. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Wij bellen je dan voor nadere kennismaking. Als je een duidelijke voorkeur voor een bepaalde specialisatie hebt waarvan een vacature gepubliceerd is, dan kan je via de link in die vacature solliciteren. Zie je jouw specialisatie er niet bij staan, dan kan je ook via deze vacature solliciteren om in gesprek te gaan over je loopbaanreis.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine.

Solliciteer nu

Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Laatste revisie: 13 juni 2019 - 13:03