Watertappunten door 'Dank voor de goede zorg'

Het is alweer even geleden maar je kunt het je vast nog wel herinneren, de actie van Stichting ‘Dank voor de goede zorg’. Tijdens de Covid uitbraak verzorgden zij gratis maaltijden voor zorgmedewerkers. Het initiatief kwam vanuit de Bossche horeca.

De stichting is inmiddels opgeheven en het bedrag dat zij nog in kas hadden, hebben zij geschonken aan Stichting Vrienden JBZ. Een besteding voor het geld was snel gevonden. Omdat zowel het JBZ als de horeca gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, is gekozen voor watertappunten.

Vanaf nu kunnen patiënten op verschillende poli’s tijdens het wachten een fris glaasje water tappen. Je treft de watertappunten aan in de wachtruimtes van afdeling radiologie, de bloedprikpoli en poli urologie.

Op woensdag 14 juni jl. zijn de watertappunten officieel in gebruik genomen door Yvonne Vorstenbosch van de bloedprikpoli, Edwin Kats, Patron Cuisinier van Noble en een van de oprichters van ‘Dank voor de goede zorg’ en Kurt Verhees voorzitter van Stg. Vrienden JBZ (op de foto van links naar rechts).

watertappunten 'dank voor de goede zorg'
Code VRIEND-248
Laatste revisie: 19 juni 2023 - 16:21