Slush puppies voor patiënten kinderdagbehandeling

Op de kinderdagbehandeling komen bijna dagelijks kinderen voor een operatie aan de amandelen. En iedereen weet dat je daarna ijs mag eten om de pijn in de keel en het leed wat te verzachten. Sinds kort kunnen de kinderen ook kiezen voor een slush puppy. Voor sommige kinderen is het makkelijker om het geschaafde ijs op te zuigen dan om een ijsje te eten.

Eerder dit jaar is unithoofd Anne-Marie van Loon benaderd door de Bart van Gerven, voorzitter van Kleindierensportvereniging ‘Helpt Elkander’ uit Rosmalen. Zij hielden op te bestaan en wilden - na overleg met de leden - het geld dat nog in kas zat, aan goede doelen schenken. Zo is besloten om ook iets voor de kinderafdeling van het JBZ te doen. Dankzij deze mooie donatie staat er nu een slush puppy apparaat bij de kinderdagbehandeling. 

Wij zijn hen zeer dankbaar voor dit mooie gebaar!

Vriendenactie - slush puppy kinderdagbehandeling
Op de foto zie je van links naar rechts: Yvonne Pulles (kinderverpleegkundige) en Anne-Marie van Loon (unithoofd) van het JBZ en Henk Witlox (Penningmeester) en Bart van Gerven (voorzitter) van Kleindierensportvereniging ‘Helpt Elkander’.
Code VRIEND-231
Laatste revisie: 10 augustus 2023 - 11:36