Vriendenavond 2023

Zonder onze vrienden zijn we nergens. Daarom organiseren we elk jaar als blijk van waardering een Vriendenavond voor onze vaste donateurs, waarbij ze een kijkje krijgen achter de schermen van het JBZ.

24 April jl. was het weer zover. Onze gasten werden verwelkomd met Livemuziek van MuzIC. Deze muzikanten zijn speciaal opgeleid om muziek te maken voor IC-patiënten. De privé concerten die zij elke twee weken geven aan IC-patiënten in het JBZ, worden mogelijk gemaakt dankzij de Vrienden, en MuzIC gaf daarom graag een gratis concert op de Vriendenavond.     

Dit muzikaal ontvangst viel goed in de smaak! Na wat verzoeknummers zat de sfeer er bij onze Vrienden goed in en kon het programma beginnen.

De Vrienden kregen o.a. een rondleiding in de keuken van 'ons menu voor u' (OMVU), waar de patiëntmaaltijden worden bereid. Ook gingen zij langs bij de gezondheidswelzijnstudio en ze werden meegenomen langs de verschillende beweegroutes in het JBZ, die dankzij de Vrienden zijn gerealiseerd. Verder waren er vrijwilligers van de Vriendendiensten, die iets vertelden over hun werk. En tot slot was er ruimte voor een ontmoeting met het bestuur, onder het genot van een hapje en een drankje.

Vooral over de rondleiding in de keuken was iedereen super enthousiast. Maar ook de andere onderwerpen werden heel positief ontvangen.

Rond 21:30u keerde iedereen met een voldaan gevoel (en een leuk cadeau) huiswaarts en wij kijken terug op een hele leuke avond.

Want wat is het fijn om te zien dat zoveel mensen het JBZ en Stichting Vrienden een warm hart toe dragen.

Hartelijk dank aan alle Vrienden, bestuursleden en collega’s, die deze avond tot een succes hebben gemaakt!

Wil jij ook aanwezig zijn bij de volgende Vriendenavond? Dat kan. Word Vriend en maak het verschil! Dan ontvang jij volgend jaar ook een uitnodiging. Kijk op https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/vriend-worden

Vriendenavond 2023 - OMVU

 

Code VRIEND-243
Laatste revisie: 26 april 2023 - 19:57