Over de apotheek

De apotheek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis levert farmaceutisch specialistische zorg aan patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Missie

“De apotheek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is uw deskundige partner in specialistische farmaceutische zorg”. De apotheek van het JBZ draagt zorg voor specialistische farmaceutische zorg die aansluit bij de behoefte van de patiënt en het zorgnetwerk in de regio. We werken aan het verbeteren door steeds nieuwe elementen te ontdekken om te excelleren in specialistische farmaceutische zorg en die te toetsen aan de verwachtingen en doelen. Daartoe is de apotheek van het JBZ voortdurend in beweging en is de professionaliteit van onze mensen essentieel.”

Visie

Onze zorg rondom medicijnen draagt eraan bij dat in 2025 de mensen uit Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn de hoogste waardering van Nederland geven.

De apotheek neemt een proactieve houding in, en levert efficiënte zorg door standaardisatie van processen en samenwerking met externe partijen. Maatwerk en "het doen van bijzondere dingen" zijn mogelijk op basis van behoefte; de apotheek maakt hierover individuele afspraken met de klant. De apotheek vormt een uitdagende, transparante en prettige omgeving voor haar medewerkers. Zij stimuleert samenwerking en betrokkenheid binnen en buiten de organisatie. De stijl van leidinggeven richt zich op coaching en ontplooiing van medewerkers. Dat zet hen in hun kracht, en stuurt ze op hun optreden en prestaties.

Bijzonder aan de organisatie is dat de verschillende apotheken nauw samenwerken onder één koepel en kennis delen. Dat geeft meerwaarde voor de patiënten en klanten, en voor de regio.

Kernwaarden van de apotheek

  • Verantwoordelijk
  • Proactief
  • Deskundig
  • Betrokken
  • Klantgericht
Code APO-001
Laatste revisie: 24 november 2021 - 14:12