Opleidingenselector: paramedisch: laborant Klinische Neurofysiologie

Kan jij goed zelfstandig werken, maar combineer je dit graag met werken in een teamverband. Ben je sociaal, vriendelijk, adequaat en punctueel en wil je de best mogelijke zorg voor de patiënt bieden, dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken.

Om deze hbo-opleiding in het Jeroen Bosch ziekenhuis te kunnen volgen is het van belang dat er een vacature is voor een opleidingsplaats leerling laborant KNF. Dit kun je opzoeken op onze vacaturepagina.

De theoretische opleiding bij de LOI combineer je met de praktijk in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Wil je graag omgaan met mensen maar heb je ook een technische interesse, dan kan het werken in de medische diagnostiek een perfecte combinatie zijn. Als laborant KNF voer je onderzoeken uit bij patiënten, waarbij je gaat meten of er stoornissen in het functioneren van de hersenen, het centrale en perifere zenuwstelsel of de spieren zijn. Tevens interpreteer je de resultaten en maak je hier een verslag ten behoeve van de specialist van.

De opleiding tot laborant KNF leidt op tot een gevarieerde en uitdagende baan.

Meer informatie?

Lees hier alle informatie over de opleiding tot laborant Klinische Neurofysiologie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Op de websites van de LOI-hogeschool en www.nvlknf.nl vind je nog meer informatie over het beroep van en de opleiding tot laborant KNF. Vragen over de opleiding in het algemeen en over het theoriedeel in het bijzonder, kun je stellen aan de studievoorlichters van de LOI. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (071) 545 18 00.

Met overige vragen over de praktijkopleiding en het werken in het ziekenhuis, kun je contact opnemen met Petra Buys-Treffers, unithoofd Klinische Neurofysiologie. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (073) 553 86 80 of via p.buys@jbz.nl.

Laborant klinische neurofysiologie

Code JBA-007
Laatste revisie: 4 maart 2021 - 13:45