Online panel

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis hecht veel waarde aan uw mening en ervaringen.

Wij vinden het belangrijk om patiënten, familie en verzorgers direct te betrekken bij het beleid en de dienstverlening van het ziekenhuis. Graag nodigen we u dan ook uit om hierover mee te denken in ons online panel. Deel uw ervaringen, verwachtingen en wensen en help onze dienstverlening en zorg te verbeteren.

Hoe werkt het?

U ontvangt gemiddeld 3-4 keer per jaar een e-mailuitnodiging om een korte online vragenlijst in te vullen. In de uitnodiging staat een link waarop u kunt klikken om de vragenlijst te starten. Deelname is geheel vrijblijvend. U bepaalt dus zelf hoe vaak, wanneer en aan welk onderzoek u wilt deelnemen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

De vragenlijsten gaan over onderwerpen die er voor u als patiënt, familie of verzorger toe doen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het parkeerbeleid, de patiëntveiligheid, de bezoektijden, de voorzieningen, uw zorgwensen, etc.

Privacy

Deelname aan het panel is anoniem. Uw e-mailadres gebruiken we alleen om u uit te nodigen voor de onderzoeken van het panel.

Rapportage resultaten

Alle panelleden ontvangen elke meting een samenvatting van de belangrijkste resultaten. Daarnaast worden de resultaten ook besproken in de nieuwsbrief van de Cliëntenraad.

Meedoen online JBZ panel?

Vindt u het leuk om enkele keren per jaar met ons mee te denken over uiteenlopende onderwerpen? Geef u dan op voor het panel en vul onderstaand uw e-mailadres in.

Heeft u vragen over het online panel, neem dan contact op met Niels Jansen, e-mail: n.jansen@jbz.nl, tel: (073) 553 84 46. Ook als u zich wilt afmelden voor het panel kunt u met hem contact opnemen.

Webform

* Verplicht veld

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

Code CAM-010
Laatste revisie: 18 september 2022 - 10:06