Online een (vervolg)afspraak maken via MijnJBZ

Op MijnJBZ kunt u zelf een (vervolg) afspraak in het ziekenhuis maken.

Een eerste afspraak maken

Bij een nieuwe verwijzing door uw huisarts kunt u zelf online een eerste afspraak maken. Momenteel is dit mogelijk voor de specialismen; KNO, Chirurgie, Neurologie en Oogheelkunde. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft de ambitie om dit aantal in de toekomst verder uit te breiden.

Eerste afspraak maken via ZorgDomein

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen met behulp van een ZorgDomein verwijsnummer. U logt in met uw geboortedatum en het ZorgDomein verwijsnummer. U vindt dit nummer op de verwijsbrief van uw huisarts. Het verwijsnummer begint met de letters ZD.

Afspraak te plannen met ZorgDomein verwijsnummer

Eerste afspraak maken via MijnJBZ

Het is ook mogelijk om met behulp van MijnJBZ online een afspraak in te plannen. U logt in op MijnJBZ met DigiD. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met de sms-controle. Bent u ingelogd? Dan vindt u de verwijzing op uw persoonlijke MijnJBZ-startpagina. U kunt zelf uw specialist, gewenste dag en het tijdstip selecteren.

Afspraak maken binnen MijnJBZ

Klik op het kopje 'Mijn Taken'. Vervolgens kiest u voor 'In te plannen verwijsafspraak'.

Een vervolgafspraak maken

U kunt op MijnJBZ zelf uw vervolgafspraak inplannen. Dit is mogelijk voor de specialismen Neurologie, Algemene Interne Geneeskunde en Oogheelkunde. Het gaat om een proef. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) heeft de ambitie om het aantal specialismen in de toekomst verder uit te breiden.

Vervolgafspraak maken via MijnJBZ

Heeft u een e-mail ontvangen van het JBZ waarin staat dat u een vervolgafspraak kunt inplannen? Dan heeft het JBZ een in te plannen vervolgafspraak voor u klaargezet in uw MijnJBZ. U logt in op MijnJBZ met uw DigiD. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms. Voldoet uw DigiD aan de gestelde eisen? Klikt u dan op de onderstaande button om een afspraak in te plannen. U kunt zelf uw gewenste dag en tijdstip kiezen.

Vervolgafspraak inplannnen binnen MijnJBZ

Klik op het kopje 'Agenda'. Vervolgens kiest u voor 'Afspraak inplannen'.

Herinnering inplannen vervolgafspraak per e-mail

Het JBZ stuurt u graag een herinnering per e-mail als u een vervolgafspraak kunt inplannen via MijnJBZ. In verband met uw privacy vindt u verder geen specifieke details in het e-mailbericht.

Wilt u voortaan een e-mailbericht van het JBZ ontvangen als u een vervolgafspraak kunt inplannen in uw MijnJBZ? Registreer dan eerst uw e-mailadres in uw MijnJBZ. Het is ook mogelijk om uw e-mailadres te registreren bij de afdeling Patiëntenregistratie. U vindt de afdeling Patiëntenregistratie aan de Boulevard, voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen.

Let op! U krijgt alleen een herinnering per e-mail als u bij de afdeling Patiëntenregistratie of bij de polikliniek heeft aangegeven dat we uw e-mailadres hiervoor mogen gebruiken.

Afzeggen of wijzigen afspraak

Het is niet mogelijk om uw vervolgafspraak via MijnJBZ af te zeggen of te wijzigen. Neemt u telefonisch contact op met de polikliniek/afdeling waar de vervolgafspraak gepland staat.

Herinnering afspraak per sms

Het JBZ stuurt u graag 48 uur vóór uw afspraak een herinnering per sms. In verband met uw privacy vindt u verder geen specifieke details in het sms-bericht. Meer informatie over de afspraak vindt u in de brief die het JBZ per post heeft verstuurd. In uw MijnJBZ vindt u ook meer informatie over uw afspraak.

Wilt u voortaan een sms-bericht ontvangen als herinnering voor uw afspraak in het JBZ? Registreer dan eerst uw mobiele telefoonnummer in uw MijnJBZ. Het is ook mogelijk om uw mobiele telefoonnummer te registreren bij de afdeling Patiëntenregistratie. U vindt de afdeling Patiëntenregistratie aan de Boulevard, voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen.

Let op! U krijgt alleen een herinnering per sms als u bij de afdeling Patiëntenregistratie of bij de polikliniek heeft aangegeven dat we uw telefoonnummer hiervoor mogen gebruiken.

Code MIJ-008
Laatste revisie: 13 september 2019 - 13:55