Vragenlijst invullen op MijnJBZ

Soms vragen we u om voor uw afspraak een vragenlijst in te vullen. Dit kan op MijnJBZ.

Heeft u bericht ontvangen dat uw vragenlijst klaarstaat in MijnJBZ? Volgt u dan de onderstaande instructie:

Stap 1: Log in op MijnJBZ met uw DigiD-app of met de sms-code van DigiD.

Stap 2: Op de startpagina van MijnJBZ staan de vragenlijsten die u moet invullen. U kunt de vragenlijsten ook vinden onder 'Vragenlijsten' bovenaan de startpagina.

Stap 3: U klikt op ‘Invullen’.

Stap 4: Vul uw antwoorden op de vragen in. Let op: de vragenlijst sluit automatisch af als er langer dan 15 minuten niets wordt ingevuld. 

Stap 5: Heeft u alle vragen ingevuld? Klikt u dan op ‘Versturen’. Uw arts kan nu uw ingevulde antwoorden inzien. U kunt zelf ook uw ingevulde vragenlijsten bekijken.

Ik zie geen vragenlijst in MijnJBZ

Staat de vragenlijst nog niet voor u klaar in MijnJBZ? Neem dan contact op met de afdeling of polikliniek waar u de afspraak heeft.

Antwoorden wijzigen

U kunt de antwoorden niet wijzigen via MijnJBZ. Wilt u iets veranderen of aanvullen? Meld dit dan tijdens uw eerstvolgende bezoek aan het JBZ, op het moment dat de vragenlijst met u wordt besproken.

Ik kan de vragenlijst niet invullen op MijnJBZ

Dan kunt u de vragenlijst invullen op de computer van het MijnJBZ Servicepunt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Neem iemand mee als u hulp nodig heeft bij het invullen van de vragenlijst. Ook is het belangrijk dat u uw identiteitsbewijs meeneemt. U heeft geen DigiD-account nodig om de vragenlijst bij het MijnJBZ Servicepunt in te vullen.

Let op! Heeft u een DigiD-account? Dan willen wij u vragen om uw DigiD-gegevens mee te nemen naar het MijnJBZ Servicepunt. Wanneer u dit bespreekt met de medewerker van het MijnJBZ Servicepunt, kunnen wij het inloggen op MijnJBZ samen met u oefenen. Zodat u een eventuele vragenlijst in de toekomst zelf thuis kunt invullen als u dat fijner vindt. 

Hoe zit het met kinderen?

Kinderen van 11 of jonger, kunnen de vragenlijst alleen invullen bij het MijnJBZ Servicepunt. Het is belangrijk dat uw kind zelf aanwezig is.

Kinderen vanaf 12 tot en met 15 jaar, kunnen de vragenlijst wel op MijnJBZ invullen. Dit moet wel samen met de ouder of wettelijke vertegenwoordiger. U logt samen in met het DigiD-account van het kind. Heeft uw kind geen eigen DigiD? Dan vult u samen de vragenlijst in bij het MijnJBZ Servicepunt.

Is uw kind 16 jaar of ouder? Dan is het belangrijk dat uw kind de vragenlijst zelf invult. Uw zoon of dochter logt in met zijn of haar eigen DigiD-account.

Hoe zit het met mensen met een verstandelijke beperking?

Patiënten met een verstandelijke beperking kunnen de vragenlijst alleen invullen bij het MijnJBZ Servicepunt. Het is belangrijk dat de patiënt zelf aanwezig is.

Bericht over vragenlijst per e-mail

Het JBZ kan u per e-mail laten weten dat uw behandelaar een vragenlijst voor u heeft klaargezet in MijnJBZ. Hiervoor is nodig dat uw e-mail bij ons geregistreerd staat en dat u het JBZ toestemming geeft om via dit e-mailadres berichten te sturen. U kunt dit zelf regelen in MijnJBZ of doorgeven bij afdeling Patiëntenregistratie op de Boulevard (gebouw B, verdieping 0). Neem een geldig identiteitsbewijs mee.

 

Code MIJ-009
Laatste revisie: 4 december 2023 - 06:52