Informatiefolders lezen

In MijnJBZ kunt u de folders bekijken die uw behandelaar voor u heeft klaargezet.

Misschien wil uw behandelaar in het JBZ u schriftelijke informatie aanbieden over een bepaald onderzoek of bepaalde behandeling. De behandelaar kan u een papieren folder meegeven, maar zal dezelfde informatie ook digitaal voor u klaarzetten in uw MijnJBZ. Mogelijk heeft u hier een melding per e-mail over ontvangen.

Staat er een folder voor u klaar in MijnJBZ? Log in op MijnJBZ en klik aan de rechterzijde op 'Meer'. Vervolgens kiest u voor ‘Bekijk uw patiënteninformatie’. Klik daarna op het onderwerp van de folder om de folder te openen.

Soms wordt de inhoud van een folder gewijzigd. Op MijnJBZ vindt u altijd de meest recente versie van een folder.

Heeft u vragen over de informatie in de folder? Neemt u dan contact op met de afdeling waar u onder behandeling bent.

Ik zie geen folder in MijnJBZ

Staat de folder nog niet voor u klaar in MijnJBZ? Neem dan contact op met de afdeling of polikliniek waar u onder behandeling bent.

Herinnering folder per e-mail

Het JBZ stuurt u graag een uitnodiging per e-mail als uw behandelaar een informatiefolder voor u heeft klaargezet in MijnJBZ. In verband met uw privacy vindt u verder geen specifieke details in het e-mailbericht. 

Wilt u voortaan een uitnodiging per e-mail ontvangen als uw behandelaar een informatiefolder voor u heeft klaargezet in uw MijnJBZ? Registreer dan eerst uw e-mailadres in uw MijnJBZ. Het is ook mogelijk om uw e-mailadres te registreren bij de afdeling Patiëntenregistratie. U vindt de afdeling Patiëntenregistratie aan de Boulevard, voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen.

Let op! U krijgt alleen een uitnodiging per e-mail als u bij de afdeling Patiëntenregistratie of bij de polikliniek heeft aangegeven dat we uw e-mailadres hiervoor mogen gebruiken.

Code MIJ-010
Laatste revisie: 3 juni 2022 - 19:21