Contactvoorkeur kiezen

In MijnJBZ kunt u aangeven of u per post (papier) of via MijnJBZ (digitaal) informatie wilt ontvangen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Als u kiest voor ‘digitaal’, dan ontvangt u de meeste informatie niet langer per post. Wij zetten de informatie dan voortaan digitaal voor u klaar in uw MijnJBZ. U ontvangt van ons een melding per e-mail als er nieuwe informatie voor u klaarstaat. Om de informatie te bekijken, moet u inloggen op MijnJBZ met uw DigiD.

Wilt u uw voorkeur registreren of aanpassen in MijnJBZ? Volg dan de onderstaande stappen.

  1. Log in op MijnJBZ met uw DigiD-app of de sms-code van DigiD.
  2. Klik op 'Mijn gegevens'.
  3. U klikt daarna op 'Contactvoorkeuren' onder het kopje 'Overig'
  4. Selecteer uw contactprofiel en klik op 'Opslaan'. Uw contactvoorkeur is nu aangepast en geregistreerd in uw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Lukt dit niet via MijnJBZ? Dan kunt u uw contactvoorkeur ook doorgeven bij de afdeling Patiëntenidentificatie en Registratie (Gebouw B, Verdieping 0), of via het behandelend specialisme.

Let op!

  • Kiest u voor de contactvoorkeur 'digitaal'? Zorg dan dat u uw e-mailadres heeft geregistreerd in uw dossier.
  • Bent u mantelzorger voor iemand en ontvangt u voor die persoon de post van het ziekenhuis? Dan is het belangrijk dat deze persoon de contactvoorkeur op ‘papier’ laat staan.
  • Bij kinderen onder de 16 jaar moet de contactvoorkeur om juridische redenen op ‘papier’ staan.
  • Sommige informatie sturen we altijd per post, zoals opnamebrieven en laboratoriumformulieren. Ook bij een geregistreerde voorkeur ‘digitaal’.
Code MIJ-031
Laatste revisie: 25 maart 2024 - 16:31