Afspraak inzien

Heeft u per e-mail het bericht ontvangen dat er een afspraak voor u klaarstaat in uw MijnJBZ? Om uw afspraak te bekijken, volgt u het onderstaande stappenplan.

In MijnJBZ kunt u uw geplande afspraken bekijken. Voor het overzicht van uw afspraken volgt u de onderstaande instructie.

Stap 1: Log in op www.mijnjbz.nl. U gebruikt hiervoor uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord. Het is belangrijk dat uw DigiD is uitgebreid met een extra controle via sms.

Stap 2: Bent u ingelogd in uw MijnJBZ? Klinkt u dan rechtsboven op 'Meer'.

Stap 3: Klik op ‘Aankomende afspraken’ of ‘Aankomende behandelingen’.

Stap 4: Klik voor meer informatie op de betreffende afspraak of behandeling.

Contactvoorkeur wijzigen

Wilt u in de toekomst liever geen afspraakbericht meer per e-mail (notificatie) ontvangen? Dan kunt u dit bij de afdeling Patiënteninformatie en Registratie van het JBZ (gebouw B, verdieping 0) doorgeven. Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen. U kunt dit ook doorgeven bij de polikliniek waar u onder behandeling bent. Wilt u uw contactvoorkeur zelf digitaal wijzigen in MijnJBZ? Volg dan de instructie en kies voor het contactprofiel 'Papier'. U ontvangt dan voortaan een afspraakbevestiging per post.

Afzeggen of wijzigen afspraak

Het is niet mogelijk om uw vervolgafspraak via MijnJBZ af te zeggen of te wijzigen. Neemt u telefonisch contact op met de polikliniek/afdeling waar de vervolgafspraak gepland staat.

Code MIJ-019
Laatste revisie: 20 juli 2021 - 08:31