Bereikbaarheid locatie 's-Hertogenbosch

U kunt uw auto tegen betaling parkeren in de bezoekersgarage van het Jeroen Bosch Ziekenhuis of op het parkeerterrein. Beide bevinden zich bij de hoofdingang aan de voorkant van het ziekenhuis.

Op het voorplein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een (onbewaakte) fietsenstalling. Wij verzoeken u vriendelijk om uw fiets in de fietsenrekken te zetten. Het is niet toegestaan uw fiets elders op het plein of tegen het ziekenhuis te plaatsen.

Het komt voor dat er fietsen gedurende lange tijd onbeheerd in de fietsenstalling blijven staan. Deze krijgen een sticker met een waarschuwing. Is de fiets na deze datum niet verwijderd dan wordt hij door het Jeroen Bosch Ziekenhuis in een depot gezet en kan hij gedurende 1 maand worden opgehaald tegen betaling van 25 euro en op vertoon van legitimatiebewijs en een aankoopbewijs. Na twee maanden wordt de fiets definitief opgeruimd en kan de eigenaar hier geen aanspraak meer op maken.

Plan uw route

Komt u binnenkort naar het JBZ in ‘s-Hertogenbosch? Plan uw route met Google Maps. Op de website van Andes kunt u zien of er op uw route aan de weg wordt gewerkt.

Komt u met openbaar vervoer naar het JBZ? Kijk dan op de website van 9292 OV of bel 0900-9292 (€ 0,70/minuut) voor meer informatie.

Er is bij het JBZ in ‘s-Hertogenbosch een bushalte aan de Vlijmenseweg en een bushalte op het voorplein bij de hoofdingang. Wij adviseren u om als het mogelijk is een bus te nemen die op het voorplein stopt.

Code ALG-047
Laatste revisie: 6 september 2022 - 16:09