Headerafbeelding
Locatie Drunen
Locatie

Locatie Drunen

Bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Drunen kunt u terecht voor diverse onderzoeken en spreekuren.

Bezoekadres

Tinie de Munnikstraat 17
5151 VW Drunen
Nederland

Postadres

Jeroen Bosch Ziekenhuis locatie Drunen
Postbus 90153
5200 ME ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Routeplanner

Kent uw routeplanner de Tinie de Munnikstraat nog niet? Gebruikt u dan de Cees van Delftstraat. De Tinie de Munnikstraat is hiervan een zijstraat.

Gesloten op 31 december 2019

Op dinsdag 31 december 2019 is de locatie Drunen gesloten. U kunt terecht op de hoofdlocatie van het JBZ in 's-Hertogenbosch.

Wegafsluiting

Let op! Vanaf eind maart 2019 sluit de gemeente Heusden een gedeelte van de Prins Hendrikstraat naast het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Drunen af voor gemotoriseerd verkeer. Het JBZ blijft gewoon bereikbaar via de Tinie de Munnikstraat. Houd er wel rekening mee dat het door de afsluiting wat drukker kan worden op de Tinie de Munnikstraat, met name in de ochtend. Kijk voor meer informatie over de afsluiting op de website van de gemeente Heusden.

Je kunt terecht voor

Bloedafname, Echo's, Hartonderzoek (ECG), Materiaalafgifte, Patiëntenpas aanmaken, Röntgenfoto's, Spreekuren, Trombosedienst

Meer informatie

Praktische tips

Sluitingsdagen

Op feestdagen wordt in het JBZ volgens weekenddienst gewerkt. Hier vindt u een overzicht van onze sluitingsdagen.

Röntgenfoto laten maken?

U kunt voor het laten maken van een röntgenfoto terecht op onze locaties in ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Drunen, Rosmalen en Zaltbommel Gamerschestraat. Houd op een aantal dagen rekening met afwijkende openingstijden.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Code POL-307
Laatste revisie: 6 november 2019 - 09:59