Jeroen Bosch Rally steunt Bossche Bollen sokken voor personeel JBZ

Elk jaar in juni wordt de Jeroen Bosch Rally gereden. In verband met Corona kan deze helaas dit jaar niet doorgaan en moeten zij uitwijken naar 2021. Het bestuur vond het echter wel passend om, als hart onder de riem, hun jaarlijkse 'donatie aan een goed doel' (het royale bedrag van € 10.000,-) aan Stichting Vrienden van het JBZ te schenken. Voor meer informatie over de Jeroen Bosch Rally kun je hun website bekijken.

Anders dan anders

Afgelopen dinsdag was het de Dag van de Verpleging (ook wel : Dag van de Zorg), dit omdat 12 mei de geboortedag was van Florence Nightingale. Als attentie voor deze dag, kregen alle medewerkers van het JBZ een paar enige echte Bossche Bollen sokken. Na overleg met de organisatie is besloten de donatie van de Jeroen Bosch Rally te gebruiken als bijdrage aan deze Bossche Bollen sokken-actie.

Voor deze ene keer hebben we ervoor gekozen hiermee niet een project voor patiënten te ondersteunen, maar de donatie te besteden aan de medewerkers van het JBZ. We hebben dit gedaan vanwege de zware en heftige omstandigheden waarin de zorghelden in het JBZ momenteel tijdens de Corona-tijd moeten werken.

Wij zijn trots dat wij samen met de Jeroen Bosch Rally aan dit project een bijdrage hebben kunnen leveren.

Project Vrienden: Bossche Bollen sokken

 

Code VRIEND-175
Laatste revisie: 3 december 2021 - 11:33