Feestelijke opening familiewachtruimte Cardiologie

Tijdens een feestelijke bijeenkomst is door Kurt Verhees, directeur van Autobedrijf Van den Udenhout, de familiewachtruimte op de Cardiologieafdeling  geopend. Medewerkers van de Cardiologieafdeling, bestuursleden van de Stichting Vrienden en genodigden waren aanwezig bij deze sfeervolle happening.

Enige tijd geleden was Kurt Verhees de hoogste bieder van het veilingkavel ‘Adoptie van een nieuwe familiewachtruimte in het JBZ’. Dankzij zijn genereuze bod kon deze wachtruimte volledig naar wens van de afdeling worden ingericht.

Na een woord van welkom door Cardioloog Ton van der Kraaij, was er een symbolische sleuteloverdracht door Kurt Verhees aan Merit Michielsen, Unithoofd Cardiologieafdeling. Na deze overdracht werd het naambordje onthuld waarna de familiewachtruimte officieel in gebruik werd genomen. Reacties van aanwezigen waren na de opening enthousiast: “De kamer is rustgevend en gezellig”.

De nieuwe wachtruimte is weer een echte aanwinst voor ons ziekenhuis. We zijn als Stichting Vrienden JBZ ontzettend blij, dat we dankzij de gift van Kurt Verhees dit project hebben kunnen realiseren.

Klik hier voor alle foto's van de opening

Planten, tafeltje, stoelen en een bank in de familiewachtkamer van de afdeling Cardiologie

De familiewachtkamer op de afdeling Cardiologie wordt geopend

 

 

Code VRIEND-137
Laatste revisie: 16 oktober 2019 - 16:41