E-consult via MijnJBZ

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt u de mogelijkheid om via een beveiligde e-mail vragen te stellen aan uw behandelaar. Dit heet een e-consult. Het e-consult is bedoeld voor niet-spoedeisende vragen.

U kunt een e-consult starten met een specialisme tot één jaar na uw laatste afspraak bij dat specialisme. Wilt u gebruikmaken van het e-consult? Volgt u dan de volgende instructie:

Stap 1: Log in op mijn.jbz.nl. U gebruikt hiervoor uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord. Het is vereist dat deze is uitgebreid met de sms-controle.

Stap 2: Ga naar ‘Mijn gegevens’ in de menubalk. U kiest voor ‘Persoonlijke gegevens'. Registreer vervolgens uw e-mailadres.

Stap 3: Ga nogmaals naar ‘Mijn gegevens’ in de menubalk. Klik op ‘Mijn instellingen’. Vink de optie ‘ [E-mail] Notificatie bij nieuwe e-consult berichten’ aan. U ontvangt voortaan een melding per e-mail als uw behandelaar u een bericht stuurt via e-consult.

Stap 4: Het is vanaf nu mogelijk een bericht op te stellen voor een niet-spoedeisende vraag. Kies in de menubalk voor de optie 'Contact en e-consult’. Ga vervolgens naar ‘Mijn e-consult’. Klik tot slot op ‘Start nieuw e-consult’.

De verpleegkundige ontvangt uw bericht. Deze medewerker beantwoordt uw vraag. Als het nodig is, stuurt de verpleegkundige uw bericht door naar uw behandelaar. Uw behandelaar spreekt met u af wanneer u een reactie ontvangt.

Let op! Voor een e-consult kunnen consultkosten in rekening worden gebracht.

Laatste revisie: 16 juli 2019 - 17:22