Cadeautjes voor de kinderen na een operatie

Dit is Lars. Lars moest vorig jaar geopereerd worden en was heel blij met de grappige ballon die hij kreeg toen hij weer wakker werd. Toen zijn moeder (JBZ collega Marion Versteeg) hoorde dat de betreffende verpleegkundige dit met van thuis meegebrachte spulletjes in elkaar had gezet, dacht zij “dit moet anders kunnen”.

Vrienden - Cadeautjes voor kinderen na operatie

Marion heeft daarom eind vorig jaar namens Lars een wens in onze boom gehangen: zij wensen dat er in de toekomst altijd voldoende ballonnen, stickers en andere kleinigheidjes etc. in het JBZ aanwezig zijn om kinderen te verrassen en af te leiden na een operatie.

Dit was een prachtige wens die wij graag uit wilden laten komen.

Dankzij Louis van Dijk van High5 Products B.V. is er een hele berg knutselspullen en cadeautjes op de Recovery (‘uitslaapkamer’) afgegeven. Alle kinderen die wakker worden na een operatie, mogen uit een grote bak een cadeautje naar wens uitzoeken. En dat allemaal dankzij Lars.

Jeroen Veldhuis (unithoofd Recovery): “Het is ontzettend mooi om te zien hoe kinderen reageren als ze een cadeautje uit mogen zoeken. Ze beginnen meteen te stralen en zijn even hun verdriet vergeten. Vrienden: bedankt!”

Ook was deze actie voor Louis een eyeopener, want “hier doe je het uiteindelijk allemaal voor... “.

Lars was dan ook maar al te trots dat hij gisteren samen met Jeroen, Louis en een deel van de cadeautjes op de foto mocht.

Een supergroot dank je wel van ons, aan Lars!

Vrienden - Cadeautjes voor kinderen na operatie

Code VRIEND-205
Laatste revisie: 3 december 2021 - 11:42