Bijverdienen in de zomervakantie?

Ben je op zoek naar een vakantiebaan binnen de dynamische wereld van een ziekenhuis en wil je bijverdienen tijdens de vakantie?

Wij zijn op zoek naar actieve en energieke scholieren en studenten die het leuk vinden in een ziekenhuis te werken ter ondersteuning van onze vaste medewerkers. Om hiervoor in aanmerking te komen, ben je tenminste 15 jaar en, minimaal 3 weken en maximaal 6 weken aaneengesloten, beschikbaar in de periode van week 25 tot en met week 35 (17 juni t/m 1 september 2019).

Update 12-3-2019: op dit moment zijn wij alleen nog op zoek naar vakantiehulpen voor de voedingslogistiek, minimaal 16 jaar en beschikbaar in week 31, 32 of 33 (29 juli - 18 augustus). 

Aanmelden vakantiewerk

werken en leren vakantiewerk keuken

Vakantiewerk is onder andere mogelijk bij de volgende afdelingen:

 • Catering/personeelsrestaurant
 • Voedingsproductie
 • Voedingslogistiek
 • Logistiek
 • Administratie
 • Polikliniek
 • Verpleegafdeling (keuken)

Meer informatie over de werkzaamheden op deze afdelingen vind je op de pagina 'Vakantiewerk'.

Volgens de wet mogen 15-jarigen niet met machines werken.

Wanneer wij een vakantiebaan voor je hebben, ontvang je uiterlijk 15 april 2019 een mail van ons met daarin het aanbod. Wij vragen je te reageren binnen de afgesproken termijn, vermeld in de mail. Uiteraard laten wij het je ook weten wanneer wij je geen vakantiebaan kunnen bieden.

Jaarlijks ontvangen wij meer aanmeldingen dan wij aan vakantiekrachten nodig hebben. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk vakantiekrachten te matchen, en houden rekening met je voorkeur en beschikbaarheid, maar kunnen daarin geen garanties bieden. Een en ander is afhankelijk van wat gevraagd en geboden wordt.

Wij bieden

Als vakantiekracht ontvang je maandelijks een salaris gebaseerd op het wettelijk minimumloon. Dit salaris is afhankelijk van je leeftijd en het aantal uren dat je werk. Meer informatie hierover ontvang je als wij je een vakantiebaan kunnen bieden. Aangezien het vakantiecontract een 0-uren contract is, wordt het salaris een maand later uitbetaald.

Interesse gewekt?

Altijd al een kijkje willen nemen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis? Je kunt je aanmelden via het online aanmeldformulier. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen, verschijnt hiervan een melding op de webpagina. Vanaf dat moment is je aanmelding definitief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jannie Ouwerkerk, telnr. (073) 553 39 39 optie 1 of via mail vakantiewerk@jbz.nl.  

Vakantiekrachten die bij ons aan het werk gaan, moeten zich bij de afdeling P&O identificeren met een geldig paspoort of identiteitskaart. Ook vragen we je om een aantal documenten in te leveren. Houd hiervoor alvast één van de volgende data beschikbaar (hoe eerder je langskomt, hoe liever, in verband met de roosterplanning van de afdelingen):

 • Dinsdag 19 maart 2019 tussen 15.00 en 17.00 uur
 • Vrijdag 22 maart 2019 tussen 15.00 en 17.00 uur
 • Vrijdag 12 april 2019 tussen 15.00 en 17.00 uur
 • Dinsdag 16 april 2019 tussen 15.00 en 17.00 uur
Laatste revisie: 29 maart 2019 - 09:10