Bijeenkomst voor mensen met een schildklieraandoening

• Datum: donderdag 27 juni 2019
  • Tijd:  10:00 uur tot 12:00
  • Locatie: Jeroen Bosch Ziekenhuis, Auditorium
  • Bestemd voor: Patiënten met een schildklieraandoening en hun partner of naaste
  • Kosten: Gratis

Tijdens deze bijeenkomst kunt u met andere mensen met een schildklieraandoening praten over uw ervaring als schildklierpatiënt. Ervaringen uitwisselen biedt herkenning en erkenning, zowel voor mensen die nog maar kort of al langer een schildklieraandoening hebben.

De Schildklier Organisatie Nederland (SON) organiseert hiervoor speciale bijeenkomsten. Deze worden dit jaar drie keer in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gehouden.

Er is een ervaringsdeskundige van SON aanwezig en er is informatiemateriaal verkrijgbaar.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden via de website schildklier.nl. Op de website gaat u naar de agenda.

Laatste revisie: 22 januari 2019 - 11:20