Afspraak maken sterilisatie van de man (vasectomie)

Wilt u een afspraak maken voor een sterilisatie? Vul dan onderstaand formulier in. Alle informatie over de ingreep, de voorbereiding en de nazorg vindt u op de pagina 'Sterilisatie van de man (vasectomie)'. Lees deze informatie goed door voordat u een afspraak maakt. 

De ingreep vindt plaats op maandag en vrijdag op de locatie ‘s-Hertogenbosch. Breng het toestemmingsformulier ondertekend mee naar uw afspraak. U vindt dit toestemmingsformulier op de pagina 'Sterilisatie van de man (vasectomie)' in de patiëntenfolder. 

U kunt er ook voor kiezen eerst een afspraak te maken met een uroloog om een eventuele sterilisatie te bespreken, voordat u een afspraak voor de ingreep maakt. Wilt u vooraf aan ingreep een gesprek met een uroloog, bel dan naar polikliniek Urologie om een afspraak hiervoor te maken.

Let op! Er is altijd een kleine kans dat een sterilisatie niet onder plaatselijke verdoving kan worden verricht. Als u meteen een afspraak voor een sterilisatie maakt, moet u met deze mogelijkheid rekening houden. Er wordt dan in overleg met u een afspraak voor een ingreep onder narcose gemaakt.

Webform

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

Laatste revisie: 9 november 2020 - 15:59