Headerafbeelding
Kersenbloesem in de binnentuin
Afdeling

Verpleegafdeling Geriatrische Revalidatie (Van Neynsel)

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis bevindt zich de revalidatieafdeling van ouderenorganisatie Van Neynsel. Deze revalidatieafdeling is speciaal voor ouderen die een revalidatievraag hebben.

Moet u revalideren na een medische ingreep, beroerte of ongeluk? Dan vindt u bij Van Neynsel Geriatrische Revalidatie de ervaring en expertise om u voorspoedig te laten herstellen. U herstelt sneller omdat we ook buiten de therapieën om oefenen met alledaagse activiteiten. Bijvoorbeeld bij het eten of bij uw persoonlijke verzorging. Wij zorgen er samen met u voor dat u vlot weer verder kunt met uw eigen leven.

Over deze verpleegafdeling

Alle belangrijke informatie op een rij

Meer informatie

Code AFD-092
Laatste revisie: 19 mei 2022 - 15:00
Over deze verpleegafdeling

Verpleegafdeling Geriatrische Revalidatie (Van Neynsel)

Naast verpleegkundigen werken hier behandelaars, waaronder een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist. De behandelend arts is een specialist ouderengeneeskunde van Van Neynsel.

Als u wordt opgenomen, vragen wij u een eerste contactpersoon te benoemen. Dat kan uw partner, een familielid of iemand anders uit uw naaste omgeving zijn. Wij geven tijdens uw opname alleen informatie aan u en, als u dat wenst, aan uw eerste contactpersoon.

Wilt u iets vragen of bespreken? Dan kunt u terecht bij uw eerst verantwoordelijke verpleegkundige (EVV’er). Aan het begin van uw opname stelt hij of zij zich aan u voor.

Voor de rust op de afdeling vragen we bezoekers zich aan de bezoektijden te houden. Bij individuele therapieën kan uw naaste/mantelzorger meekijken. Bij groepstherapieën is dit niet mogelijk. Als u bezoek krijgt terwijl u therapie heeft, dan gaat de therapie vóór.