Krukkenverhuur Spoedeisende Hulp

Als er voor het eerst een gips of andere ondersteuning van het been wordt aangelegd, adviseren wij u een rolstoel of krukken mee te nemen.

Dit geldt ook als het gips of ander ondersteunend materiaal van het been definitief wordt verwijderd. Het is namelijk niet altijd mogelijk het been direct te belasten en normaal te bewegen.
 

Het huren van elleboogkrukken

Elleboogkrukken kunt u huren via de Spoedeisende Hulp. Bij het uitreiken van de krukken stelt de verpleegkundige de krukken in, op de voor u geschikte hoogte. De krukken moeten zo worden afgesteld dat u rechtop kunt staan met rechte schouders en niet op uw aangedane been hoeft te steunen.

Waar levert u de krukken weer in?

De krukken moet u schoon inleveren. Samen met de roze bon levert u ze in op de Gipskamer van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Gebouw A, Verdieping 0, Ontvangst 1. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Hoe gebeurt de betaling?

Door het invullen van de bon heeft u de firma Lomed gemachtigd om het verschuldigde bedrag van uw rekening af te schrijven. Het is dan ook belangrijk dat uw bank/gironummer duidelijk vermeld staat op het formulier.

Zodra de krukken zijn ingeleverd wordt het verschuldigde bedrag vastgesteld. Enige tijd later zal de firma Lomed via automatische incasso het bedrag van uw rekening afschrijven. 

Het is eventueel ook mogelijk dat u de krukken koopt. Informatie hierover vindt u op de roze bon.

Contact

Indien nodig kan de firma Lomed contact met u opnemen. Zij zijn zelf te bereiken via telefoonnummer (073) 641 74 64.  

Code AHU-028
Laatste revisie: 11 oktober 2023 - 15:53