Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Patiëntenfolders

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft over allerlei onderwerpen patiëntenfolders ontwikkeld. Ze zijn bedoeld als aanvulling op de (mondelinge) informatie die u krijgt van hulpverleners in het ziekenhuis. De folders geven algemene informatie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 

Deze folders zijn pdf-bestanden, met een bestandsgrootte variërend van 100 Kb tot maximaal 2 Mb. Om pdf-bestanden te kunnen lezen heeft u een apart leesprogramma (reader / viewer) nodig, bijvoorbeeld het programma Adobe Reader. Op de site van Adobe kunt u Adobe Reader downloaden.


Kunt u de informatie of folder die u zoekt niet vinden? Neemt u dan contact op met het Voorlichtingscentrum.

 

Het is niet toegestaan zelf tijdschriften, krantjes, folders, posters e.d. te verspreiden in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Heeft u informatiemateriaal dat relevant is voor patiënten dat u graag wilt neerleggen/ophangen in het ziekenhuis? Neem dan contact op met het Voorlichtingscentrum.

 

In onderstaand overzicht staan de folders gesorteerd op titel (alfabetisch). Klik op 'specialisme' of op 'foldercode' als het overzicht op die wijze wilt sorteren. 


Specialismen
Zoeken

Print