Zorgwinkel Vivent-Medicura

Heeft u verpleegartikelen, zelfzorgartikelen of medische hulpmiddelen nodig?

Dan kunt u terecht bij de zorgwinkel op de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. De winkel is een samenwerkingsverband van Vivent en Medicura. De winkel is gecombineerd met de orthopedische speciaalzaak Heckert & van Lierop. 

De zorgwinkel binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen

Via de Zorgverzekeringswet kan iedere Nederlander bepaalde zorghulpmiddelen gratis lenen. Heeft u tijdelijk een zorghulpmiddel nodig? Bijvoorbeeld een rollator, kolfapparaat of hometrainer? Dan kunt u deze huren of kopen bij de Vivent-Medicura Zorgwinkel.

U kunt deze hulpmiddelen op verschillende manieren regelen bij de Vivent-Medicura Zorgwinkel:

  • door langs te gaan in de winkel. Als het hulpmiddel op voorraad is, kunt het meteen meenemen.
  • door te bellen: (088) 007 11 00
  • via de website: uitleen.medicura.nl

Als u de hulpmiddelen vóór 15.00 uur bestelt, heeft u ze morgen in huis. De hulpmiddelen worden gratis bij u thuis bezorgd en opgehaald.

Informatie en advies

In de zorgwinkel kunt u ook terecht voor informatie over zorg, zorgproducten, zelfstandig wonen, zorgdiensten en medische en orthopedische hulpmiddelen. We kunnen u bijvoorbeeld (digitaal) verschillende mogelijkheden laten zien voor aanpassingen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Waar vindt u de zorgwinkel?

De winkel bevindt zich op de begane grond, vlakbij de hoofdingang. Bij binnenkomst van het ziekenhuis, loopt u links voorbij de winkel van Rituals.  

Medicura heeft ook een zorgwinkel bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Boxtel. Hier kunt u terecht voor zaken als hoog-laag bedden, scootmobielen en sta-op-stoelen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur.

Laatste revisie: 10 oktober 2019 - 09:42