Zorgverlener - Houda es Safraouy
Mevr. drs.

H. (Houda) Es-Safraouy

Klinisch geriater
BIG-nummer

Ik beschouw het als een voorrecht om klinisch geriater te zijn. Zorgen voor de oudere patiënt met al zijn complexiteit maakt het vak zeer levend voor mij. Het mooie daarnaast zijn de levensverhalen die patiënten met je delen, een rijkdom dat me dagelijks energie geeft om mijn werk naar mijn beste vermogen te blijven doen.
  

Lees meer

Waar ik veel plezier en voldoening uit haal is het voeren van complexe besluitvorming, nadenken over de best passende zorg voor een patiënt en niet maar alles te doen wat in een ziekenhuis kan. Het is een verantwoordelijkheid die ik zeer serieus neem om zorg op maat te leveren. Niet alles wat kan is nodig of bijdragend aan de kwaliteit van leven.
 

Tevens vind ik gelijkwaardigheid in de zorg een belangrijk thema. Mijn profilering binnen de opleiding ging over cultuursensitieve zorg. Hiermee zien we iedere patiënt als gelijkwaardig en uniek en vinden we hiermee de gedeelde grond tussen behandelend team en patiënt en familie. Hierbij spelen wensen, doelen, wereldbeeld en overtuigingen een centrale rol. Op deze manier zetten we elke dag weer een stapje richting inclusievere zorg.

Afdelingen

Mijn opleiding

2016-2021
Opleiding klinische geriatrie vanuit het Radboudumc, Nijmegen
2009-2016
Geneeskunde aan de Radboud Universiteit, Nijmegen
Laatste revisie: 10 april 2024 - 10:46