Waarom werken en leren in ’s-Hertogenbosch?

Wonen en werken in ‘s-Hertogenbosch is leven in een stad die een historisch centrum combineert met een aantrekkelijk winkelgebied, uitstekende uitgaansvoorzieningen en een breed cultureel aanbod.

Den Bosch is kunst! Het Noordbrabants Museum vormt samen met het Design museum Den Bosch een van de grootste culturele attracties van Nederland. Den Bosch is Bourgondisch! Met een bruisend centrum met tal van leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes. Den Bosch is ook: shoppen! Shop till you drop in hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes in de sfeervolle straten van de binnenstad.

De Sint-Jan, het Jheronimus Bosch Art Center, het Zwanenbroedershuis, De Bossche bollen (!) van bakker De Groot,  zwemmen en schaatsen in het Sportiom, het Theater aan de Parade… Een opsomming is nooit compleet en ieder heeft zijn voorkeuren. Ga vooral zelf op zoek en ontdek je favoriete plekjes of evenementen. Laat je rondleiden door historische gebouwen; fiets de linieroute door het buitengebied, vaar de Dieze-tochten, of kies een van de vele stadswandelingen.

Code P&O-014
Laatste revisie: 4 maart 2021 - 13:39