Voorzieningen & faciliteiten voor medewerkers

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt diverse voorzieningen en faciliteiten waar je als medewerker gebruik van kunt maken. Hieronder enkele voorbeelden.

Medische bibliotheek

De medische bibliotheek biedt een heel scala aan professionele mogelijkheden. Er zijn boeken, tijdschriften, audiovisuele middelen en computervoorzieningen die je kunnen helpen om je vakkennis op peil te houden en uit te breiden.

Bedrijfsfitness

Je kunt als JBZ medewerker en eventueel met een introducé, deelnemen aan bedrijfsfitness. Deze bedrijfsfitness bestaat uit verschillende onderdelen: fitness, Zumba, conditietraining en voetzool ontspanningsmassage. 

Flexibele kinderopvang

Ben je op zoek naar flexibele opvang voor je kind (op komst)? Omdat je bijvoorbeeld op onregelmatige tijden werkt? Het JBZ heeft afspraken gemaakt met twee kinderdagverblijven die voorrang geven bij plaatsing voor kinderen van JBZ’ers.

Het JBZ is een samenwerking aangegaan met Eigenwijze Kinderopvang en KDV Pippi, beiden beschikken zij over meerdere opvanglocaties in de nabije omgeving van het ziekenhuis die flexibele kinderopvang aanbieden.

Flexibele opvang houdt in dat je je kindje niet op vaste dagen naar de kinderopvang brengt. Je reserveert een aantal dagdelen per week, maar spreekt niet af op welke dagen precies. Ook kun je je kindje vroeger in de ochtend brengen, of later in de avond ophalen (variërend vanaf 6.30 uur tot 19.00 uur).

Met deze vorm van kinderopvang ben je flexibel en spreek je kort van te voren (twee weken) af op welke dagen je gebruik wil maken van flexibele kinderopvang. Dat is fijn wanneer je te maken hebt met wisselende roosters.

Eigenwijze Kinderopvang heeft een prachtige locatie voor flexibele opvang beschikbaar op het Sportpark Engelerhart te Engelen en een onlangs nieuw geopende locatie in Cromvoirt. 

Eigenwijze Kinderopvang realiseert op dit moment een nieuwe vestiging. Deze is gelegen nabij het JBZ in 's-Hertogenbosch, in de nieuwe wijk Willemspoort, tegenover de hoofdingang van het Koning Willem I college. Verwacht wordt dat deze nieuwe locatie medio 2021 de deuren opent. De locatie in Engelen fungeert op dit moment als tijdelijke opvang hiervoor.

Ook bij kinderopvang Pippi kun je terecht voor flexibele opvang.  Zij hebben kleinschalige locaties voor een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen in Rosmalen, Heesch, Oss, Hedel en Ammerzoden en onlangs een nieuw geopende locatie in Den Bosch, vlakbij het JBZ. 

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de websites van beide kinderdagverblijven www.eigenwijzekinderopvang.nl en www.kdvpippi.nl.

Code P&O-012
Laatste revisie: 1 maart 2022 - 16:17