Samen maken we het verschil

Medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn actief op de werkvloer maar ook daarbuiten. Je kunt lid worden van diverse netwerken en verenigingen. Voor ieder wat wils.

Personeelsvereniging

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft een actieve personeelsvereniging. Leden nemen met korting deel aan de activiteiten, zoals uitjes, excursies en stedentrips.

Musicalvereniging

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft een eigen musicalvereniging; Theabelle. Theabelle bestaat uit een bestuur, productieteam en een artistiek team. De artistieke leiding is in handen van een regisseur, een choreograaf en een muzikaal leider. De leden hebben de keuze uit de volgende disciplines: zang, dans en spel of een combinatie hiervan. Verder zijn er werkgroepen decorbouw, kostuums, licht en geluid, rekwisieten, grime en kap en ter versterking van de inwendige mens niet te vergeten de catering. Het streven is om tweejaarlijks een productie op de planken te brengen.

Journal Club

De Journal Club organiseert bijeenkomsten dóór en vóór specialisten in opleiding van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in samenwerking met de Wetenschapscommissie en het Wetenschapsbureau van de Jeroen Bosch Academie. Het doel van de Journal Club is het vergroten van de wetenschappelijke interesse en inbreng van aiossen en aniossen binnen het ziekenhuis. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel. Belangrijk nevendoel is namelijk het vergroten van de onderlinge band. Ook overige medici, specialisten, coassistenten en (specialistisch) verpleegkundigen zijn van harte welkom.

JongJBZ

Jong JBZ is een platform, dat zich richt op alle jonge (zorg)professionals t/m ongeveer 38 jaar die werkzaam zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Jong JBZ organiseert activiteiten die gericht zijn op het verbreden van kennis, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een netwerk. Met deze activiteiten hoopt Jong JBZ de jonge professional te kunnen uitdagen om creatief en vernieuwend te zijn waarmee we de kwaliteit van zorg naar een niveau hoger kunnen tillen.

Code P&O-013
Laatste revisie: 4 maart 2021 - 13:38