Wat neemt u mee? (kinderen)

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis, moet u meenemen:

• Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of vreemdelingendocument) van uw kind. Dit is verplicht vanaf de geboorte! Legitimatie is belangrijk voor de veiligheid; de gegevens van uw kind kunnen dan niet verwisseld worden met die van andere patiënten. De zorgverzekeraar kan er voor kiezen om een behandeling niet te vergoeden als uw kind niet is gelegitimeerd door het ziekenhuis.
  • Patiëntenpas van uw kind van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
  • Het Actueel Medicatie Overzicht. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil graag precies weten welke medicijnen uw kind gebruikt, ook de medicijnen die bijvoorbeeld uw huisarts heeft voorgeschreven. Uw apotheek houdt dit bij in het Actueel Medicatie Overzicht van uw kind. Zij kunnen dit voor u uitprinten. Vraag uw apotheek hierom kort voordat u het ziekenhuis bezoekt.
  • De verwijsbrief van uw huisarts, tandarts of verloskundige, als u die heeft gekregen. Soms stuurt de huisarts de verwijsbrief zelf (elektronisch) aan het ziekenhuis.
  • De gegevens van uw zorgverzekering. Bent u overgestapt naar een andere zorgverzekeraar? Het is belangrijk dat u wijzigingen aan ons doorgeeft.
  • Eventueel het ziekenhuispaspoort van uw kind.
  • Eventueel een knuffel, speentje of iets anders waaraan uw kind gehecht is.
Laatste revisie: 1 oktober 2019 - 13:26