Wat neemt u mee? (kinderen)

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis, moet u meenemen:

• Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingenkaart). Dit geldt ook voor kinderen (vanaf de geboorte!).
  • Uw patiëntenpas van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
  • Uw Actueel Medicatie Overzicht. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil graag precies weten welke medicijnen u gebruikt, ook de medicijnen die bijvoorbeeld uw huisarts heeft voorgeschreven. Uw apotheek houdt dit bij in uw Actueel Medicatie Overzicht. Zij kunnen dit voor u uitprinten. Vraag uw apotheek hierom kort voordat u het ziekenhuis bezoekt.
  • De verwijsbrief van uw huisarts, tandarts of verloskundige, als u die heeft gekregen. Soms stuurt de huisarts de verwijsbrief zelf (elektronisch) aan het ziekenhuis.
  • De gegevens van uw zorgverzekering. Bent u overgestapt naar een andere zorgverzekeraar? Het is belangrijk dat u wijzigingen aan ons doorgeeft.
  • Eventueel het ziekenhuispaspoort van uw kind.
  • Eventueel een knuffel, speentje of iets anders waaraan uw kind gehecht is.
Laatste revisie: 14 december 2018 - 11:20