Headerafbeelding
De locatie Udens Duyn
Locatie

Udens Duyn - tijdelijk gesloten

Bij hotel Udens Duyn kunt u terecht voor een poliklinische revalidatiebehandeling. U wordt hier behandeld door de specialisten van Tolbrug revalidatiegeneeskunde.

Bezoekadres

Annaboulevard 6
5406 PZ Uden
Nederland

Postadres

Postbus 90153
5200 ME 's-Hertogenbosch
Nederland

Tijdelijk gesloten

Onze locatie Udens Duyn is tijdelijk gesloten. De reden hiervoor is dat onze verhuurder Brabant Zorg vanwege het coronavirus strenge maatregelen moet treffen voor haar cliënten. Revalidanten uit de regio Uden worden voor hun behandeling in deze periode doorverwezen naar onze locatie in ’s-Hertogenbosch.

Let op: géén prikpost

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft géén prikpost bij hotel Udens Duyn. U kunt hier NIET terecht voor bloedprikken of materiaalafgifte. Bekijk hier een overzicht van onze locaties en prikposten waar u wel terecht kunt voor bloedprikken en materiaalafgifte. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over hotel Udens Duyn op www.hoteludensduyn.nl.

Meer informatie

Praktische tips

Sluitingsdagen

Op feestdagen wordt in het JBZ volgens weekenddienst gewerkt. Hier vindt u een overzicht van onze sluitingsdagen.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Code POL-314
Laatste revisie: 25 maart 2020 - 10:25