Zakelijk vriend worden

Wij werken graag samen met bedrijven uit de regio en gaan graag met u in gesprek. Samen kunnen we het ziekenhuis nog beter maken. We bespreken graag welke vorm van samenwerking met de Stichting Vrienden van het JBZ het best past bij uw bedrijf.

Wat kunt u doen?

Samenwerken kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld:

  • Uw bedrijf kan een project of deel daarvan adopteren.
  • Uw bedrijf kan in natura ondersteunen, bijvoorbeeld door materiaal beschikbaar te stellen
  • Uw bedrijf kan een event organiseren en de opbrengst schenken aan een van de projecten van de Stichting Vrienden van het JBZ
  • U kunt bijvoorbeeld het Jeroen Bosch Ziekenhuis als ‘goed doel’ kiezen voor uw kerstactie.
  • Ook een algemene bijdrage aan de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt goed terecht. Die garantie heeft u.

Wat kunnen wij voor ú doen?

Natuurlijk bekijken we ook wat wij voor ú kunnen betekenen. We hebben diverse mogelijkheden om onze partnerships onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, Facebook en onze drukbezochte website.

Fiscaal aftrekbaar

De Stichting Vrienden van het JBZ is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn daarom onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over deze regeling vindt u op de website van ANBI via www.anbi.nl. Het fiscaal nummer is RSIN 82 05 59 829.

Ja, ik word zakelijk Vriend!

Hartelijk dank dat u ons wilt steunen. Hiermee helpt u om extra voorzieningen te realiseren voor de patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget betaald kunnen worden. Meer informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis leest u op de pagina organisatie van het ziekenhuis.

Machtigingsformulier SEPA

Webform

Uw donatie

Welke manier van doneren kiest u?
Welk bedrag wilt u doneren?
Hoe lang wilt u de Stichting Vrienden JBZ steunen?

Persoonlijke gegevens


Ik ga ermee akkoord dat de Stichting Vrienden mijn gegevens verwerkt en indien nodig contact met mij opneemt.
Nieuwsbrief
Wilt u ca. 2x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?

De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling.

* Verplicht veld

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

Code VRIEND-056
Laatste revisie: 22 juni 2023 - 14:49