Praktische informatie bij poliklinische revalidatie Uden

Voor mensen die gaan starten met poliklinische revalidatie (voor volwassenen) bij Tolbrug in Uden, hebben we wat praktische informatie op een rijtje gezet.

Beschikbaarheid en planning

Iedere week maakt de afdeling planning een rooster voor uw therapieën. U kunt maximaal 3 dagdelen aangeven waarop u niet beschikbaar bent voor behandeling. U kunt uw beschikbaarheid opgeven bij de balie op de 1e etage of door het 'formulier voor (wijzigingen in) uw beschikbaarheid' in te vullen. Dit formulier ligt bij de balie. We houden zoveel mogelijk rekening met de dagen en tijden waarop u kunt. Toch kan het soms voorkomen dat we daarvan moeten afwijken. We rekenen dan op uw begrip.

De planning maakt vervolgens een therapierooster. Dit krijgt u uiterlijk 1 week van tevoren toegestuurd. Een overzicht van afspraken met de revalidatiearts ontvangt u van het medisch secretariaat.

Parkeren

U kunt parkeren op het parkeerterrein bij Zorghotel Udens Duijn (betaald parkeren). De betaalautomaat staat schuin tegenover de ingang. Als u langer dan 3 uur parkeert, kunt u bij de balie van Tolbrug 40% korting krijgen.

Melden

Wilt u elke keer dat u komt zich even melden? Zo weten we dat u er bent. Melden graag bij de balie op de 1e verdieping, linksaf. Er staat overal bewegwijzering.

Wachtruimte therapie en revalidatiearts

Heeft u een behandeling bij een van de therapeuten? Neem dan plaats in de wachtruimte bij de balie.

Heeft u een afspraak met een revalidatiearts? Ook dan kunt u wachten in de wachtruimte bij de balie.

Afmelden bij verhindering of ziekte

Kunt u een keer niet naar een therapie of een afspraak met de revalidatiearts komen? Geef dit dan zo snel mogelijk door.

Voor afspraken met een behandelaar of groepstherapie gaat dit via de planning op de locatie 's-Hertogenbosch, telefoonnummer: (073) 553 56 00. U krijgt dan een keuzemenu en kiest voor optie 1, de planning.

Voor afzeggen of verplaatsen van een afspraak met de revalidatiearts belt u het medisch secretariaat in Uden, telefoonnummer (0413) 40 89 15.

Bij ziekte graag afmelden vóór 10.00 uur ‘s ochtends.

Contact

  • Telefoonnummer Tolbrug 's-Hertogenbosch: 073) 553 56 00
  • Telefoonnummer Tolbrug Uden: (0413) 40 89 15
Code REV-501
Laatste revisie: 23 mei 2024 - 11:41