Het JBZ doet mee aan de Slimme Zorg Estafette  

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert van 29 januari t/m 23 februari de Slimme Zorg Estafette. Tijdens deze periode is er aandacht voor projecten die bijdragen aan slimme zorg. Dit kan technische innovatie zijn, maar ook mooie voorbeelden van samenwerking. Elke week is er een regio aan zet, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. Met als doel om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en samen de zorg te transformeren. Regio Zuid is aan zet van 19 februari t/m 23 februari en ook het JBZ doet mee.

Afbeelding: iemand met een VR-bril op

Samen met onze zorg- en welzijnspartners in de regio gaan we op zoek om onze zorg slimmer en anders vorm te geven. Tijdens de Slimme Zorg Estafette besteden we aandacht aan de projecten die hieraan bijdragen. 

Nieuwsgierig naar een greep uit onze projecten? Kijk dan eens op: www.jeroenboschziekenhuis.nl/sze2024

logo SZE
Webinar LiveDrop

Op maandag 19 februari van 10.00 – 11.00 uur, organiseren we een landelijk webinar over de pilot LiveDrop. Jan Willem Hinnen (vaatchirurg bij JBZ), Ingrid Peperkamp en Len van Amelsvoort (gespecialiseerd verpleegkundigen CWH) gaan live in gesprek over de nieuwe techniek van LiveDrop en wat dit doet in hun werk en voor de patiënt. 

Schrijf je in voor het webinar!

Laatste revisie: 23 februari 2024 - 15:22