Concert in de kapel: 'Een lichtvoetig lente programma' door Trio Lataster

Zondag 28 april 2024 vindt om 13.00 uur het concert ‘Een lichtvoetig lente programma’ plaats in de kapel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Dit concert is onderdeel van de maandelijkse concerten ‘Zin op Zondag’. Trio Lataster treedt op met de musici Ingrid Nissen, Magrita Rondeel en Mariken Zandvliet. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor het concert in de kapel. 

kunst muziekensemble trio lataster in kapel jbz op 28 april 2024

Ingrid Nissen speelt hobo, Magrita Rondeel speelt cello en Mariken Zandvliet speelt piano. De musici hebben als eerbetoon aan de kunstschilder Ger Lataster het Trio Lataster opgericht. In de woning van de schilder zelf speelde het trio eerder in diverse muzikale bezettingen. 
Een verrassende en kleurrijke combinatie van instrumenten, waarvoor het trio reeds diverse composities liet bewerken. Net als in de meer bekende triobezetting klarinet, cello en piano hoort u de samensmelting van houtblazer en strijker, verbonden door de piano.

Serie concerten 2024

De concerten die georganiseerd worden in de kapel zijn onderdeel van de bijeenkomsten op de vierde zondag van de maand onder de noemer ‘Zin op zondag’. Deze kamermuziekconcerten komen tot stand samen met de Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch. 

kunst logo Stichting Kamermuziek 's-Hertogenbosch
Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor het concert in de kapel. De concerten in de kapel zijn gratis. Kijk voor meer informatie over de concerten en het jaarprogramma op de pagina ‘concerten’.

Aanmelden voor een concert

 

Laatste revisie: 23 april 2024 - 08:15