Headerafbeelding
De locatie Udens Duyn
Locatie

Tolbrug locatie Uden

Bij Tolbrug locatie Uden kunt u terecht voor een poliklinische revalidatiebehandeling. U wordt hier behandeld door de specialisten van Tolbrug revalidatiegeneeskunde. U vindt onze poliklinische revalidatie op de eerste verdieping van hotel Udens Duyn.

Bezoekadres

Annaboulevard 6
5406 PZ Uden
Nederland

Postadres

Postbus 90153
5200 ME 's-Hertogenbosch
Nederland

Onze zorgverleners

Bij Tolbrug revalidatiegeneeskunde werken onder andere revalidatieartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Sommigen werken op de hoofdlocatie in 's-Hertogenbosch, anderen werken (ook) op de locatie in Uden. 

Bekijk ons team

Let op: géén prikpost aanwezig

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft géén prikpost bij Tolbrug locatie Uden. U kunt hier niet terecht voor bloedprikken of materiaalafgifte. Bekijk hier een overzicht van onze locaties en prikposten waar u wel terecht kunt voor bloedprikken en materiaalafgifte.

 

Praktische tips

Sluitingsdagen

Op feestdagen wordt in het JBZ volgens weekenddienst gewerkt. Hier vindt u een overzicht van onze sluitingsdagen.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

MijnJBZ

Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien? 

Code POL-314
Laatste revisie: 26 juli 2023 - 13:44