Formulieren en materialen

Hier vindt u een overzicht van eerstelijns aanvraagformulieren en verzendmaterialen.

Formulieren downloaden

Laboratorium Medische Microbiologie

Q-koorts serologie en/of PCR uit bloed (voor externe laboratoria)

Het aanvraagformulier Q-koorts serologie en/of PCR uit bloed van het Regionaal Laboratorium Medische Microbiologie kunt u downloaden via de onderstaande knop. Dit formulier is bedoeld voor externe laboratoria. Voor eerstelijns diagnostiek kunt u het formulier 'Bloedonderzoek voor huisartsen' gebruiken. Dit formulier kunt u bestellen via het onderstaande bestelformulier in de rubriek Laboratorium Klinische chemie & Hematologie.

Aanvraagformulier Q-koorts serologie en/of PCR uit bloed

Laboratorium voor Pathologie

Klik op één van de onderstaande knoppen om het Creutzfeld Jacob aanvraagformulier, obductieaanvraagformulieren en obductie voorlichtingsfolder voor Laboratorium voor Pathologie te downloaden. De overige formulieren en materialen kunt u bestellen via het bestelformulier.

Aanvraagformulier Creutzfeld Jacob

Obductieaanvraagformulier (PAL-021)

Obductieaanvraagformulier foetus/neonaat (PAL-040)

Voorlichtingsfolder obductie t.b.v. aanvragende artsen (PAL-100)

Nucleaire Geneeskunde

Klik op één van de onderstaande knoppen om de aanvraagformulieren voor Nucleaire Geneeskunde te downloaden. U hoeft hiervoor niet het bestelformulier te gebruiken.

Aanvraagformulier voor onderzoeken (LNG-020)

Aanvraagformulier voor therapie (LNG-021)

Aanvraagformulier Radium-223 therapie (LNG-024)

Materialen bestellen

Op onderstaand formulier kunt u uw naam en adresgegevens invullen en de aantallen die u wilt bestellen. De afdeling Diagnostiek zorgt ervoor dat uw bestelling met de koeriersdienst geleverd wordt. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Diagnostiek.

Nieuwe bestelservice

Wij vragen u hieronder ook het e-mailadres van uw praktijk in te vullen. Op dit moment verbeteren wij onze bestelservice. In de toekomst kunt u met een inlogaccount uw materialen bestellen. Het e-mailadres van uw praktijk hebben wij hiervoor nodig. Wij verwachten dat de nieuwe bestelservice vanaf half december 2021 klaar is. 

WebformBarcode etikettenBarcode etiketten

* Verplicht veld

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

Code ZRG-019
Laatste revisie: 27 september 2021 - 09:04