Als bedrijf bijdragen aan de Vrienden van het JBZ

Wij werken graag samen met bedrijven uit de regio en gaan graag met u in gesprek. Samen kunnen we het ziekenhuis nog beter maken. We bespreken graag welke vorm van samenwerking met de Stichting Vrienden van het JBZ het best past bij uw bedrijf.

Wat kunt u doen?

Samenwerken kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld:

• Uw bedrijf kan een project of deel daarvan adopteren.
  • Uw bedrijf kan in natura ondersteunen, bijvoorbeeld door materiaal beschikbaar te stellen
  • Uw bedrijf kan een event organiseren en de opbrengst schenken aan een van de projecten van de Stichting Vrienden van het JBZ
  • U kunt bijvoorbeeld het Jeroen Bosch Ziekenhuis als ‘goed doel’ kiezen voor uw kerstactie.
  • Ook een algemene bijdrage aan de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt goed terecht. Die garantie heeft u.

Wat kunnen wij voor ú doen?

Natuurlijk bekijken we ook wat wij voor ú kunnen betekenen. We hebben diverse mogelijkheden om onze partnerships onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, Facebook en onze drukbezochte website.

Fiscaal aftrekbaar

De Stichting Vrienden van het JBZ is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn daarom onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over deze regeling vindt u op de website van ANBI via www.anbi.nl. Het fiscaal nummer is RSIN 82 05 59 829.

Meer informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Wilt u meer weten over het Jeroen Bosch Ziekenhuis? Lees dan meer over de organisatie van het ziekenhuis.

Code VRIEND-056
Laatste revisie: 6 november 2019 - 11:45