kaft doorleefplan

Doorleefplan Dementie

Heeft u behoefte aan ondersteuning na de diagnose dementie? Het Jeroen Bosch Ziekenhuis ontwikkelde een uniek Doorleefplan samen met Van Neynsel en de organisatie Saar aan Huis. Het Doorleefplan is een invulboek, dat uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan over 'Hoe nu verder?'

Hoe iemand zo lang mogelijk ‘zijn oude en nieuwe zelf' kan zijn, dat zou de insteek moeten zijn na de diagnose dementie. Terwijl de neiging van de omgeving is om te bemoederen. “En dat moet je dus eigenlijk niet doen”, vindt Paul Dautzenberg, geriater van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Mensen moeten vooral gewoon doorleven.” Om hen daarbij te ondersteunen, ontwikkelde Dautzenberg samen met Raymond van de Walle, specialist Ouderengeneeskunde van Van Neynsel en Lian Vos, van de organisatie Saar aan Huis een uniek Doorleefplan.

Bekijk het Doorleefplan

Bestellen?

Wilt u graag zoveel mogelijk uw eigen leven blijven leiden? Dan kan het Doorleefplan Dementie u hierbij ondersteunen. Het is ook interessant voor zorgverleners en begeleiders van mensen met dementie. Via bol.com kunt u het Doorleefplan Dementie bestellen voor € 14,95 per stuk.

Heeft u tips of wilt u uw ervaringen delen? Neem dan contact op met de polikliniek Geriatrie via telefoonnummer (073) 553 86 29.

Code GER-599
Laatste revisie: 7 februari 2024 - 15:47