Ja, ik word Vriend!

Hartelijk dank dat u ons wilt steunen. Hiermee helpt u om extra voorzieningen te realiseren voor de patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget betaald kunnen worden.

Machtigingsformulier SEPA

Webform

Uw donatie

Welke manier van doneren kiest u?
Welk bedrag wilt u doneren?

Persoonlijke gegevens

Geboortejaar
Deze gegevens gebruiken wij voor doelgroep analyse.


Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de voorwaarden van automatisch incasseren (raadpleeg bij twijfel uw bank).

Machtiging

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming:
  • Aan Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven.
  • Aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze via uw bank laten terugboeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Incassant-ID en Machtigingskenmerk

Bij de automatische incasso wordt op uw bankafschrift het Incassant-ID en het machtigingskenmerk vermeld.
  • Het Incassant-ID is een uniek kenmerk, dat door de bank wordt toegekend. Elke organisatie die in het SEPA-gebied opdracht mag geven aan de bank om automatisch geld te incasseren heeft zijn eigen Incassant-ID. Het Incassant-ID van Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis is: NL47ZZZ172463560000
  • Het machtigingskenmerk is gelijk aan het viercijferig nummer, waarmee u in onze administratie geregistreerd wordt. Zodra wij uw machtigingsformulier hebben verwerkt, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin vermeld uw registratienummer.

Ik ga ermee akkoord dat de Stichting Vrienden mijn gegevens verwerkt en indien nodig contact met mij opneemt.
Nieuwsbrief
Wilt u ca. 2x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?

De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling.

* Verplicht veld

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

Code VRIEND-054
Laatste revisie: 22 juni 2023 - 14:47