profielfoto zorgvelener Paetrick Netten
Dhr. dr.

P.M. (Paetrick) Netten

Internist
BIG-nummer

De algemeen internist is bij uitstek de persoon voor het uitzoeken van de oorzaken van klachten, zeker bij patiënten met meerdere aandoeningen te gelijk. Ik vind het een plezier om dit uit te zoeken en hierover uitleg te geven. Zowel aan patiënt, maar ook aan jonge collega's, die het vak willen leren. Vanaf 1997 ben ik verantwoordelijk voor een deel van de opleiding van ongeveer 200 jonge specialisten in opleiding. In 2010 werd ik gekozen als beste opleider van Nederland.

 

Lees meer

Momenteel ben ik verantwoordelijk voor een nieuwe opleiding tot ziekenhuisarts. Samen met drie andere ziekenhuizen, gesubsidieerd door Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), zijn we op 1 september 2012 hiermee van start gegaan. Het is de bedoeling dat de patiënt beter begeleid wordt in het ziekenhuis, waarbij hij of familie een aanspreekpunt hebben voor overleg en uitleg.

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Diabetes mellitus, Schildklierproblematiek

Mijn opleiding

Geneeskunde in het Universitair Medisch Centrum St Radboud
Specialisatie tot internist in het Groot Ziekengasthuis en Universitair Medisch Centrum St Radboud

Bijzonderheden

Decaan
Vice-voorzitter Concilium Medicinae Internae
Voorzitter Concilium Ziekenhuisgeneeskunde
Bestuur Stichting Opleiding Ziekenhuisgeneeskunde
Lid van de commissie innovatie zorgberoepen en opleidingen Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) / College voor zorgverzekeringen (CVZ)
Lid van het Regionaal tuchtcollege Eindhoven
Dagelijks bestuur Jeroen Bosch Academie
Laatste revisie: 13 augustus 2021 - 21:11