profielfoto zorgverlener Paulien Voogt
Mevr.

P. (Paulien) Voogt

Verpleegkundig specialist
BIG-nummer

Een verpleegkundig specialist (VS) combineert verpleegkundige en medische taken in de zorg voor patiënten. Meer algemene informatie vindt u op de pagina 'Verpleegkundig specialist'.

Ik doe mee aan vernieuwingsprojecten waardoor er betere voedingszorg gegeven wordt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ik zit in het bestuur van het Nederlands Voedingsteam Overleg. Dit is een groep mensen die zich landelijk inzet voor verbetering van voedingszorg aan de zieke mens.

Lees meer

“Wat is de beste zorg?” Die zin is altijd belangrijk voor me. Na het behalen van mijn diploma tot verpleegkundige, heb ik daarom steeds doorgeleerd. Eerst voor oncologieverpleegkundige en daarna voor gespecialiseerd Maag- Darm- Leververpleegkundige. In 2013 heb ik mijn opleiding voor Master verpleegkundig specialist behaald en ben ik in de voedingszorg terecht gekomen. Een nieuw, maar steeds groter wordend vakgebied. Goede voeding is belangrijk. Het kan complicaties bij ziekten helpen voorkomen en goed gevoede patiënten voelen zich vaak beter. 

Afdelingen

Laatste revisie: 17 augustus 2021 - 10:54