Kersenbloesem in de binnentuin

Zelfcontrole bij maculadegeneratie (Leeskaarttest en Amslertest)

De zelfcontrole bij maculadegeneratie bestaat uit 2 eenvoudige testen.

Met deze testen kunt u zelf controleren hoe goed u kunt zien. Het is een hulpmiddel om al vroeg te bepalen of u slechter gaat zien.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Code OOG-300
Laatste revisie: 23 augustus 2019 - 13:42

Zelfcontrole bij maculadegeneratie (Leeskaarttest en Amslertest)