Woensdag 4 april 2018

Wisselexpositie Boulevard: 'Onuitputtelijke patronen’ van Agnes Bomers

Agnes Bomers is naast secretaris kunstcommissie van het JBZ ook beeldend kunstenaar. Zij toont in deze expositie kunstwerken die zij in opdracht heeft gemaakt en zij toont ook andere kunstwerken. 

Er zijn wandtapijten, gomdrukken, borduurwerken en aantal 'dekselsgoede' sjaals te zien. De expositie is te bekijken vanaf vrijdag 6 april tot en met eind juni 2018.

Info over deze expositie

Bij de expositie van het JBZ hangen infoborden met een toelichting bij de kunstwerken. Het Jeroen Bosch ziekenhuis brengt u door deze expositie graag in contact met de kunstwerken van Agnes Bomers. Verwonder u door de ontdekkking van dagelijkse objecten in haar kunstwerken. Kunst om even stil bij te staan in de dagelijkse hectiek.  

nieuws 20180713 putdeksel agnes bomers

(de putdeksels in de Kerkstraat in 's-Hertogenbosch heeft Agnes Bomers ontworpen).

Kunst als kracht of troost voor patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. 

nieuws 20180713 expo agnes bomers

nieuws 20180713 agnes bomers wandtapijt

Officiële opening en kunstenaarsontmoeting

De opening vindt plaats op zondag 27 mei 2018 om 15.00 uur in de expositieruimte (einde van de boulevard). Agnes Bomers is aanwezig om haar werk toe te lichten. Jean Marc Reinold, voorzitter kunstcommissie, zal Agnes Bomers kort interviewen.

nieuws 20180713 poster opening expo agnes bomers

Kunstactiviteiten

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de kunstcommissie? U kunt zich dan aanmelden voor de kunstkring. U ontvangt dan uitnodigingen van de openingen exposities, concerten en andere kunstactiviteiten. 

Lees hier meer informatie over de kunst in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Laatste revisie: 18 januari 2019 - 14:44