Maandag 6 augustus 2018

Wegwerkzaamheden rondom Jeroen Bosch Ziekenhuis zomer 2018

Deze zomer wordt er gewerkt aan de wegen rondom het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Houdt u in deze periode daarom rekening met omleidingen, extra drukte en een langere reistijd als u naar het ziekenhuis komt. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste wegwerkzaamheden de komende weken.

Werkzaamheden knooppunt Vught

Van 9 juli tot en met 16 augustus 2018 06.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de Vughterweg bij knooppunt Vught. De eerste twee weken (9 juli tot en met 22 juli) vinden de werkzaamheden voornamelijk ’s nachts plaats. Van 20 juli tot en met 16 augustus zijn er ook overdag werkzaamheden. Houdt u rekening met omleidingen en extra drukte in deze periode als u via knooppunt Vught naar het JBZ komt. Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van Rijkswaterstaat.

Werkzaamheden Vlijmenseweg

Tussen vrijdagavond 31 augustus 19.00 uur en zaterdagochtend 1 september 7.00 uur is een deel van de Vlijmenseweg afgesloten. Het gaat om het deel tussen de Deutersestraat en de Henri Dunantstraat, ter hoogte van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De gemeente ’s-Hertogenbosch vervangt dan de bovenste laag van het asfalt.

Plattegrond werkzaamheden Vlijmenseweg

Bereikbaarheid

De achteringang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis blijft voor medewerkers en bezoekers van Instituut Verbeeten bereikbaar vanuit Waalwijk en Vught.

• Verkeer vanuit Waalwijk richting Vught wordt omgeleid via de Oude Vlijmenseweg – Simon Stevinweg – Onderwijsboulevard – Vlijmenseweg en sluit weer aan op de kruising Henri Dunantstraat.
  • Verkeer vanuit Vught richting Waalwijk kan gewoon via de Randweg – Vlijmenseweg naar de A59 rijden.

Bussen

De bushalte op dit deel van de Vlijmenseweg is tijdelijk buiten gebruik tijdens de werkzaamheden. Bussen die vanaf het transferium richting de binnenstad rijden worden omgeleid.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en een actueel overzicht van alle wegwerkzaamheden op dat moment op de website van Andes.

Laatste revisie: 11 januari 2019 - 16:00