Verpleegkundige Acute Cardiologie Unit CCU- EHH- en HCK-verpleegkundige in één functie!

• Vacaturenummer: 2019-170
  • Aantal uren: 32-36 uur per week
  • Duur: bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband

Acute Cardiologie Unit

Cardiologie is één van de meest dynamische vakgebieden binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en één van de speerpunten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Deze dynamiek vertaalt zich door naar de Acute Cardiologie Unit. De Acute Cardiologie Unit bestaat uit de Coronairy Care Unit (CCU), Eerste Hart Hulp (EHH) en hartkatheterisatiekamers (HCK). Op de EHH wordt acute, spoedeisende zorg verleent aan onze cardiale patiënten. Op de CCU wordt intensieve zorg gegeven aan onze cardiale patiënten. En op de HCK vinden interventies plaats waarbij de nadruk ligt op het uitvoeren van geplande en acute PCI’s, CAG’s en het implanteren van pacemakers.

Wij zijn op zoek naar een hbo-verpleegkundige die reeds is opgeleid of die opgeleid wil worden voor de gehele ACU. Ben je een gediplomeerde hbo verpleegkundige met interesse in de CCU, EHH en interventiecardiologie dan word je van harte uitgenodigd te solliciteren naar deze functie.

De functie

Je bent werkzaam op onze 3 werkplekken. Daardoor sta je de ene dag op de EHH met voornamelijk korte contacten, de volgende dag verleen je zorg aan een instabiele patiënt op de CCU en de dag daarna assisteer je bij een (spoed-) interventie. Dat vraagt natuurlijk wat extra’s van je, maar je krijgt er dan ook wat voor terug namelijk een afwisselende functie binnen de acute cardiale zorg.

Het profiel

Jij:

• voor de opleidingsplek beschik je over een hbo-v diploma en ben je bereid een CCU-opleiding te volgen inclusief een interventiemodule. Afhankelijk van je werkervaring ga je voorwerken op de kliniek Cardiologie en dan door naar de CCU opleiding die meerdere keren per jaar start;
  • bent een echte teamplayer wat zichtbaar is in de integrale samenwerking met de andere units. Je springt bij waar de hulpvraag dat vereist;
  • bent vernieuwend en denk je kritisch mee over ontwikkelingen en verbeteringen binnen het vakgebied en de units;
  • kunt goed plannen en organiseren en je bent communicatief sterk en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht;
  • bent een echte doorzetter en in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van relevante aspecten van patiëntveiligheid.

Je bent inzetbaar voor alle diensten. Daarnaast is voor deze functie vereist dat je tijdens de bereikbaarheidsdiensten binnen 30 minuten operationeel op de unit aanwezig kunt zijn.

Wij bieden

Inschaling voor gediplomeerden vindt plaats in functiegroep 55 (maximaal € 3917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering.

Inschaling tijdens de opleiding vindt plaats conform het JBZ Beloningsbeleid (inschaling is afhankelijk van je huidige functiegroep als verpleegkundige).

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Riny van der Ven, unithoofd ACU, tel. 073 553 4912 of Annette van Uden tel. 073 5538971, coördinator ACU. Je cv en motivatiebrief kun je vanwege de vakantieperiode tot en met 23 september 2019 versturen via het online sollicitatieformulier. Wij nemen zodra we je sollicitatie hebben ontvangen contact met je op om het verdere verloop te bespreken.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Indien wij veel reacties binnen krijgen kunnen wij deze vacature eerder sluiten.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine

Solliciteer nu

Laatste revisie: 23 augustus 2019 - 10:43