Woensdag 18 juli 2018

Update werkzaamheden Voorplein: vakantieperiode

Van 23 juli t/m 10 augustus komen de werkzaamheden op het Voorplein van het ziekenhuis tijdelijk stil te liggen. Dit in verband met de bouwvakvakantie. Vanaf 13 augustus starten de werkzaamheden weer. De hoofdingang wordt dan gesloten en er komt een tijdelijke andere hoofdingang.

Voorplein Hoofdbeeld

Tijdelijk een andere hoofdingang

Van 13 augustus tot midden oktober is de huidige hoofdingang gesloten. Dit gebied wordt afgezet met bouwhekken tijdens de verbouwing. Links naast de huidige hoofdingang wordt een tijdelijke hoofdingang geopend. U kunt deze ingang vinden door het volgen van de borden en bewegwijzering.

Werkzaamheden vanaf augustus

De afgelopen periode zijn er veel voorbereidende werkzaamheden geweest. Vanaf augustus starten we met de uitbouw van de hal. In de centrale hal van het ziekenhuis worden stofschotten geplaatst en wordt het bouwgebied verder afgeschermd. Een paar weken later wordt er ook begonnen met de bouw van de overkapping naar de parkeergarage naar de hoofdingang.

Op het kaartje hieronder kunt u zien waar het bouwgebied is en hoe u de tijdelijke hoofdingang van het ziekenhuis kunt bereiken.

Plattegrond Voorplein

Zie ook:

Update 25 juni

Update 13 juni

Update 5 juni

Jeroen Bosch Ziekenhuis start met onderhoudswerkzaamheden bezoekersgarage

Update 22 mei

Update 14 mei

Entree en voorplein JBZ gastvrijer en overzichtelijker

Laatste revisie: 11 januari 2019 - 15:41