Maandag 25 juni 2018

Update: werkzaamheden voorplein Jeroen Bosch Ziekenhuis

De werkzaamheden op het voorplein van het JBZ gaan onverminderd door.

De komende twee weken worden onder meer de palen voor de te realiseren overkapping in de grond geschroefd. Ook is er sprake van grond- en graafwerkzaamheden. Het ziekenhuis en Tolbrug Specialistische Revalidatie blijven tijdens de werkzaamheden gewoon toegankelijk. Net als bij de eerder al uitgevoerde werkzaamheden, wordt de overlast voor patiënten en bezoekers zo veel mogelijk beperkt.

De afgelopen tijd werden al delen van het voorplein tussen de hoofdingang en bezoekersgarage afgezet met bouwhekken.

Patiënten en bezoekers kunnen in deze periode parkeren op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis. Daar zijn extra invalideparkeerplekken beschikbaar. Ook rijdt een extra shuttleservice tussen het terrein en de hoofdingang.

Entree en voorplein gastvrijer en overzichtelijker 

Het JBZ vergroot de hoofdingang, de apotheek wordt uitgebreid en er komt een overkapping van de hoofdingang naar de parkeergarage. Hiermee komt het ziekenhuis tegemoet aan patiënten en bezoekers, zodat zij vanuit de parkeergarage beschut en droog naar de ingang kunnen lopen. Dit was een langgekoesterde wens, al bij de nieuwbouw. De aanpassingen van het voorplein en de hoofdingang worden in fases uitgevoerd.

Zie ook:

Laatste revisie: 11 januari 2019 - 13:40